Vijesti
Sveučilište o upisu na prvu godinu PDF Ispis E-mail
Autor Milan Taradi   
sveucil ol     Naše Sveučilište objavilo je na svojem web sjedištu natječaj za upis studenata u prvu godinu preddiplomskih, integriranih i stručnih studija u idućoj akademskoj godini, za koji je osigurano ukupno 12 000 mjesta. Za naš fakultet nema bitnih promjena u odnosu na prošlu godinu. Prijemni ispit planira se 10. srpnja.
     Više na web sjedištu Sveučilišta  -->
 
Radionice i tečajevi o e-učenju za nastavnike PDF Ispis E-mail
Autor Milan Taradi   
ceu radionice     U tjednu od 5. do 9. svibnja 2014. Centar za e-učenje Srca organizira još jedan ciklus radionica i tečajeva na temu e-učenja kako bi nastavnicima omogućili stjecanje novih znanja u primjeni i integraciji tehnologija e-učenja u obrazovni proces.
     Radionice i tečajevi koji su pripremljeni možete pronaći na stranicama Centra za e-učenje.
 
Prof. dr. Damir Boras izabran za novog rektora PDF Ispis E-mail
Autor Milan Taradi   
boras    Prof. dr. Damir Boras (62), dosadašnji dekan Filozofskog fakulteta je novi 83. rektor Zagrebačkog sveučilišta. Izabran je danas tijesnom pobjedom u drugom krugu glasovanja, a na dužnost će stupiti 1. listopada ove godine.
     Prva izjava novoizabranog rektora bila je: " Želim da Sveučilište u Zagrebu postane ono čemu težimo – mjesto temeljnih biblijskih vrijednosti koje se danas nažalost ne poštuju. Nastojat ću ne samo da Sveučilište prebrodi ove teške godine, već i da ga unaprijedim. Hrvatska je u krizi identiteta, morala i temeljnih vrijednosti."
 
Stipendije Slobodne Države Bavarske za ljetne tečajeve njemačkog jezika PDF Ispis E-mail
Autor Milan Taradi   
bayhost logo     Bavarski visokoškolski centar za srednju, istočnu i jugoistočnu Europu (BAYHOST) raspisao je natječaj za stipendije Slobodne Države Bavarske za ljetne tečajeve njemačkog jezika u Bavarskoj 2014. godine. Stipendije pokrivaju trošak tečaja, smještaja i prehrane. Mogu se prijaviti studenti i mladi znanstvenici s predznanjem njemačkog jezika (najmanje razina A2).
     Rok 01.04.2014.
     Više na web sjedištu -->
 
Natječaj za stipendije programa Fulbright PDF Ispis E-mail
Autor Milan Taradi   
mzos n     Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Agencija za mobilnost i programe EU i Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u RH raspisuju natječaj za stipendije programa Fulbright za akademsku godinu 2015./2016.
     Raspisan natječaj je za stipendije za postdoktorska istraživanja u trajanju od jednog ili dva semestra i za stipendije za preddoktorska istraživanja u trajanju od dva semestra (uvjet: akademski naziv magistra znanosti ili upisan doktorski studij u RH).
     Rok za prijavu: 1. svibnja 2014.
     Više na web sjedištu MZOS-a  -->
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 35