Studentski izbori 2014./2015. PDF Ispis E-mail
Autor Milan Taradi   
izbori     Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras donio je 17. veljače 2015. Odluku o raspisivanju izbora za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentskih zborova sastavnica, koji će se održati 25. i 26. ožujka 2015.
     Uz tu odluku, rektor Boras donio je i dvije odluke o imenovanju povjerenstava Sveučilišta u Zagrebu za provedbu studentskih izbora: Izbornog povjerenstva i Povjerenstva za prigovore.
     Više na web sjedištu Sveučilišta -->
 

Komentari

 
0 #1 O studentskim izborimamtaradi 2015-03-22 00:19
- Zakon je prekršen i o tome svi šute, nema nikakvog očitovanja o tome. Isto tako, dopredsjednik Studentskog zbora Sveušilišta u Splitu Duje Maretić još prije mjesec dana dao je ostavku. To znači da nešto debelo smrdi. Apeliram na sve studente, a riječ je o dvadesetak tisuća mladih ljudi, da se mobiliziraju na predstojećim izborima. Neka više ne budu inertni promatrači, jer dok je tako, nema nam naprijed. U suprotnom ćemo i dalje imati situaciju da jedna osoba na izbore povede petnaest prijatelja koji će činiti što hoće. Međutim, vjerujem da će na sljedećima biti skroz drugačija situacija, jer su se studenti opekli i ubuduće će birati one koji će zastupati stvarne interese studenata - poručuje Tomaš, centralna ličnost otvorenog pisma studenata s područja Hrvatske i regije. (iz "Slobodne Dalmacije")
www.slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/279271/Default.aspx
 

Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare :-(