Noć knjige održava se 23. travnja PDF Ispis E-mail
Autor Milan Taradi   
ubook_small     Nakon noći muzeja i noći kazališta, 23. travnja će se u cijeloj Hrvatskoj održati "Noć knjige". Radi se zapravo o svjetskom događanju "World Book Night" koji slavi užitak čitanja knjiga! Događanja kod nas traju od 18 do 1 sat iza ponoći, a pripremljeni su popusti i razne akcije vezane uz kupnju knjiga. U projekt je uključeno 50-ak naših knjižnica i 120 knjižara.
     Moj doprinos ovoj akciji je otvaranje burze knjiga na Web.mef-u. Registracija za uporabu servisa nije potrebna. Za javnost ponuda i potražnja je anonimna. Razmjena knjiga je vrlo dobar način da dođete do knjige ili da se riješite knjige koju ne trebate.
     Ponudite knjige koje želite pokloniti, prodati ili razmijeniti. Upišite samo broj ISBN s korica (naslov, autora i godinu će dodati sustav) i svoj e-mail koji će biti poznat samo sustavu, ali ne javnosti.
     Želite li koju od ponuđenuh knjiga pošaljite web-formularom ponudu koja nije javno vidljiva i čekajte da Vam se ponuđač javi mailom. Servis se zove MefBook i služi za spajanje poduđača knjiga s zainteresiranima, a postavljen je na web adresi -->.
 

Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare :-(