Odluka Senata o kvotama i iznosima studentskih participacija PDF Ispis E-mail
Autor Milan Taradi   
sveucil_ol     Senat je 6.7. donio odluku o kvotama i iznosima studentskih participacija za I. godinu diplomskih studija u ak. god. 2011./2012.
     U odnosu na akademsku godinu 2010./2011., do manjeg povećanja upisne kvote na diplomskim studijima došlo je zbog uvođenja tri nova studijska programa. Jedan od njih je i diplomski studij Sestrinstvo koji će se izvoditi na našem fakultetu s kvotom od 50 studenata.
     Nažalost, MZOŠ još uvijek nije donijelo odluku hoće li i ove godine financirati troškove diplomskih niti preddiplomskih studija. Zbog toga je Senat zatražio od Vlade i Ministarstva hitno očitovanje hoće li u ak. god. 2011./2012. država snositi troškove financiranja diplomskih studija ili će studenti sami plaćati studentske participacije.
     Više u izvornom dokumentu -->
      Na sjednici od 5.7. ponovo zaključeno :"Sadržaj prijedloga Zakona o sveučilištu, Zakona o visokom obrazovanju i Zakona o znanstvenoj djelatnosti takav je da nisu trebali biti upućeni u saborsku proceduru. ... Ukoliko se sa sveučilišnom zajednicom ne uspostavi puna suradnja ... odgodit će se početak nastave u akademskoj godini 2011/2012. na Sveučilištu u Zagrebu."
     Više u izvornom dokumentu -->
 

Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare :-(