Filmska večer "Patch Adams" PDF Ispis E-mail
Autor Milan Taradi   
patch     Nakon kraće stanke CroMSIC nastavlja s novim filmskim večerima.
U srijedu, 4. svibnja u 17h u Biološkj dvorani održat će se filmska projekcija svima poznatog Robin Williamsa u filmu "Patch Adams" (1998.). Nakon projekcije na javnoj tribini pridružit će nam se dr. sc. Melita Čačić Hribljan, dr.med., neruopedijatar i dr. sc. Andrea Dasović Buljević, dr.med., neonatolog.
     Vrata su otvorena svima, pozovite svoje prijatelje i uživajte u novoj dimenziji studiranja medicine! :) Veselimo se druženju i vidimo se u što većem broju!
Vaši CroMSIC "filmaši" Marija i Stjepan :)
Pročitajte poziv CroMSIC-a -->

Dragi studenti!
     Nakon kraće stanke nastavljamo s novim CroMSIC filmskim večerima i to sa još zanimljvijim temama, filmovima i predavačima! :)
Ovaj put na red je došla tema koja se vrlo često spominje kako u studentskim razgovorima, tako i među doktorima, u svakodnevnici i svim mladima koji planiraju il već imaju djecu! Pogađate, radi se o PEDIJATRIJI! :)
     U suradnji sa studentskom pedijatrijskom sekcijom odlučili smo ove filmske večeri posvetiti baš toj temi jer priznajte, sve nas jako zanima koje su karakteristike dobrog pedijatra, kako pristupiti djetetu, što reći roditeljima, gdje granica između profesionalne objetkivnosti i emocionalne povezanosti s malim pacijentima? Puno se pitanja vrti po glavi, a mi ćemo Vam pokušat pružiti odgovore barem na neka od njih!
     Kad?
U srijedu, 4. svibnja u 17h, Biološka dvorana!
     Nakon filmske projekcije svima poznatog Robin Williamsa u filmu "Patch Adams" (1998.), na javnoj tribini pridružit će nam se dr. sc. Melita Čačić Hribljan, dr.med., neruopedijatar i dr.sc. Andrea Dasović Buljević, dr.med., neonatolog!
      Vrata su otvorena svima, pozovite svoje prijatelje i uživajte u novoj dimenziji studiranja medicine! :)
Veselimo se druženju i vidimo se u što većem broju!
Vaši CroMSIC "filmaši" Marija i Stjepan :)
P.S. Članovi CroMSIC-a dobivaju bodove za prisutstvo! :)

 

Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare :-(