Utrka "162 stube" 13.2. u 12 sati PDF Ispis E-mail
Autor admin Taradi   
     Sportska udruga studenata medicine, SportMEF pozivaVas na atletsku utrku Medicinskog fakulteta "162 stube" koja će se održati 13. veljače u 12 sati ispred fakulteta. Utrka se održava prije svega radi promocije zdravlja i sporta kao prevencije kardiovaskularnih bolesti.  Start i cilj se nalaze ispred zgrade Medicinskog fakulteta. Sudjelovanje u utrci je besplatno za sve sudionike, te nema kotizacije u vidu novčane startnine.
Prijava: od 10.00 - 11.30 na dan utrke ili već sada na http://grabarsport.hr/trcanje/.
Staza: Medicinski Fakultet - Mesićeva - Grškovićeva - Rockfellerova - ŠNZ "Andrija Štampar" - (okret!) - Rockfellerova - Grškovićeva - Mesićeva - Medicinski Fakultet - Novakova - Schlosserove stube - ŠRC Šalata - Medicinski fakultet. Želimo okupiti što više sudionika, kako medicinara tako i ostalih te da se istrči tih 4.5 km za zdravlje. Također, sve sudionike očekuju nagrade sponzora, a najbolje u dvije kategorije (Apsolutna i Medicinari) medalje na pobjeničkom postolju. U kategoriju medicinara spadaju studentice i studenti medicine, liječnice i liječnici, profesorice, profesori, nastavnici i ostalo osoblje Medicinskog fakulteta, zaposlenici u zdravstvu itd. U apsolutnu kategoriju spadaju svi ostali zainteresirani natjecatelji.
     Sjetite se na Dan zaljubljenih da morate dio ljubavi pokloniti i svom zdravlju, a trčanje je najjeftinija sportska aktivnost i ona kojom se je najlakše baviti. Zbog toga su "162 stube" posebne. Više o utrci na "Fejsu"  :-)
      Svi ste pozvani!
Tags utrka - 162 stube

 

Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare :-(