Kalendar događanjaNaredni događaj

No events

Zabreb sutra

Prognoza vremena
Prognoza za Zagreb DHMZ

Odbrojavanje

05.08. Dan domovinske zahvalnosti - subota
Sljedeći praznik: 15.08. Velika Gospa - utorak

RSS

feed image
feed image
feed image

Translate!

Copyright

Creative Commons License
Elektronički obrazac za izračun i prijavu poreza PDF Ispis E-mail
  Erste banka  je pripremila elektronički obrazac za izračun poreza na dohodak za fizičke osobe u obliku Excel datoteke (.xls).  Obrazac automatski izračunava zbirna i izvedena polja nakon unosa potrebnih podataka, te time olakšava popunjavanje obrasca.
  Ispunjen, isprintan i potpisan obrazac priznaje Porezna uprava.

Više na originalnom web sjedištu -->


 
Utrka "162 stube" 13.2. u 12 sati PDF Ispis E-mail
     Sportska udruga studenata medicine, SportMEF pozivaVas na atletsku utrku Medicinskog fakulteta "162 stube" koja će se održati 13. veljače u 12 sati ispred fakulteta. Utrka se održava prije svega radi promocije zdravlja i sporta kao prevencije kardiovaskularnih bolesti.  Start i cilj se nalaze ispred zgrade Medicinskog fakulteta. Sudjelovanje u utrci je besplatno za sve sudionike, te nema kotizacije u vidu novčane startnine.
Prijava: od 10.00 - 11.30 na dan utrke ili već sada na http://grabarsport.hr/trcanje/.
Staza: Medicinski Fakultet - Mesićeva - Grškovićeva - Rockfellerova - ŠNZ "Andrija Štampar" - (okret!) - Rockfellerova - Grškovićeva - Mesićeva - Medicinski Fakultet - Novakova - Schlosserove stube - ŠRC Šalata - Medicinski fakultet. Želimo okupiti što više sudionika, kako medicinara tako i ostalih te da se istrči tih 4.5 km za zdravlje. Također, sve sudionike očekuju nagrade sponzora, a najbolje u dvije kategorije (Apsolutna i Medicinari) medalje na pobjeničkom postolju. U kategoriju medicinara spadaju studentice i studenti medicine, liječnice i liječnici, profesorice, profesori, nastavnici i ostalo osoblje Medicinskog fakulteta, zaposlenici u zdravstvu itd. U apsolutnu kategoriju spadaju svi ostali zainteresirani natjecatelji.
     Sjetite se na Dan zaljubljenih da morate dio ljubavi pokloniti i svom zdravlju, a trčanje je najjeftinija sportska aktivnost i ona kojom se je najlakše baviti. Zbog toga su "162 stube" posebne. Više o utrci na "Fejsu"  :-)
      Svi ste pozvani!
Tags utrka - 162 stube

 
Top 100 edukacijskih alata u 2015. PDF Ispis E-mail
komp stetoskop     Pogledajte popis 100 najviše korištenih alata za edukaciju koji navodi Centre for Learning and Performance Technologies (C4LPT). Zanimljiva je i promjena učestalosti uporabe pojedinih alata tijekom proteklih godina.
Vjerujem da bismo mogli brojne besplatne alate i mi uključiti u naše podučavanje i učenje.
    Link na popis alata -->
 
Čestitka za Valentinovo PDF Ispis E-mail

valentinovoValentinovo je 14. veljače, Dan zaljubljenih ili Dan sv. Valentina. 
Posvećen je izražavanju ljubavi, bilo voljenoj osobi, dragom prijatelju, djetetu, majci, ocu, obitelji...
Čestitka za sretno Valentinovo, svima zaljubljenim, voljenim i onima koji se tek spremaju nekome otkriti svoju ljubav!
Naravno, da je lijepo svaki dan uživati u ljubavi i iskazivati ljubav, ali Valentinovo je posebna prigoda da kažemo voljenim osobama te dvije slatke riječi : "Volim Te!"


 
Godišnjica hrvatskog Interneta PDF Ispis E-mail
prikopcan     Na današnji dan, 17. studenog, 1992. godine uspostavljena je prva hrvatska internetska veza prema svijetu, čime je započelo doba Interneta u Republici Hrvatskoj. Uz puno snalažljivosti, kombinirajući postojeću infrastrukturu i nove uređaje, gradila se jezgra CARNetove mreže. Svi smo zahvalni CARNetu, SRCU i pojedincima, vizionarima koji su u ona teška vremena ostvarili pionirski proboj u novu informatičku eru. Posebno nas veseli što se ni do danas nisu umorili, već i sada imaju vodeću ulogu u uvođenju Interneta u sve pore našeg društva.
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 16