Kalendar događanjaNaredni događaj

No events

Zabreb sutra

Prognoza vremena
Prognoza za Zagreb DHMZ

Odbrojavanje

08.10. Dan neovisnosti - nedjelja
Sljedeći praznik: 01.11. Dan svih svetih - srijeda

RSS

feed image
feed image
feed image

Translate!

Copyright

Creative Commons License
Mjesec popularizacije eduroam usluge PDF Ispis E-mail
Autor Milan Taradi   
eduroam logo     Usluga eduroam usmjerena je na omogućavanje bežičnog, ali i tzv. wired (žicom, kroz LAN) pristupa. Svi akademski građani imaju pravo na AAI@EduHR račun s kojim mogu besplatno pristupiti Internetu na ogromnom broju lokacija u Zagrebu, drugim gradovima u RH i u svijetu!  Korisnikov uređaj treba biti ispravno konfiguriran. U tu svrhu potrebno je koristiti installer alat. Za pristup installer alatu dovoljna je bilo kakva veza na Internet --> .
    
Usluga eduroam je sigurna, jednostavna i za krajnjeg korisnika potpuno besplatna usluga pristupa Internetu. Namjenjena je korisnicima iz sustava znanosti i obrazovanja. Trenutno je dostupna na brojnim lokacijama u Hrvatskoj te na više od 10000 lokacija diljem svijeta.
     Više na stranicama SRCA --> koje je od samoga početka uključeno u sustav AAI@EduHr i koje je aktivno u izgradnji i pružanju usluge eduroam.
 
Dobitnici Rektorove nagrade za 2015./2016. PDF Ispis E-mail
Autor Milan Taradi   
sveucil ol     Objavljena su imena dobitnika Rektorove nagrade za akademsku godinu 2015./2016. Svečana dodjela nagrade održat će se u petak 17. lipnja 2016. u 11 sati u Kongresnoj dvorani na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Kennedyjev trg 6.
     Dobitnici, naši studenti su: Antun Rudolf Pavelić, Ivan Banovac, Lorena Bosnar, Ana Bojko, Filip Đerke, Luka Filipović-Grčić, Ivana Jonjić i Ivana Ježić.
     Čestitam nagrađenim studentima i njihovim mentorima! Čestitam i svim studentima koji su se natjecali za ovu nagradu!
     Više na web sjedištu Sveučilišta -->
 
Utrka "162 stube" 13.2. u 12 sati PDF Ispis E-mail
     Sportska udruga studenata medicine, SportMEF pozivaVas na atletsku utrku Medicinskog fakulteta "162 stube" koja će se održati 13. veljače u 12 sati ispred fakulteta. Utrka se održava prije svega radi promocije zdravlja i sporta kao prevencije kardiovaskularnih bolesti.  Start i cilj se nalaze ispred zgrade Medicinskog fakulteta. Sudjelovanje u utrci je besplatno za sve sudionike, te nema kotizacije u vidu novčane startnine.
Prijava: od 10.00 - 11.30 na dan utrke ili već sada na http://grabarsport.hr/trcanje/.
Staza: Medicinski Fakultet - Mesićeva - Grškovićeva - Rockfellerova - ŠNZ "Andrija Štampar" - (okret!) - Rockfellerova - Grškovićeva - Mesićeva - Medicinski Fakultet - Novakova - Schlosserove stube - ŠRC Šalata - Medicinski fakultet. Želimo okupiti što više sudionika, kako medicinara tako i ostalih te da se istrči tih 4.5 km za zdravlje. Također, sve sudionike očekuju nagrade sponzora, a najbolje u dvije kategorije (Apsolutna i Medicinari) medalje na pobjeničkom postolju. U kategoriju medicinara spadaju studentice i studenti medicine, liječnice i liječnici, profesorice, profesori, nastavnici i ostalo osoblje Medicinskog fakulteta, zaposlenici u zdravstvu itd. U apsolutnu kategoriju spadaju svi ostali zainteresirani natjecatelji.
     Sjetite se na Dan zaljubljenih da morate dio ljubavi pokloniti i svom zdravlju, a trčanje je najjeftinija sportska aktivnost i ona kojom se je najlakše baviti. Zbog toga su "162 stube" posebne. Više o utrci na "Fejsu"  :-)
      Svi ste pozvani!
Tags utrka - 162 stube

 
Elektronički obrazac za izračun i prijavu poreza PDF Ispis E-mail
  Erste banka  je pripremila elektronički obrazac za izračun poreza na dohodak za fizičke osobe u obliku Excel datoteke (.xls).  Obrazac automatski izračunava zbirna i izvedena polja nakon unosa potrebnih podataka, te time olakšava popunjavanje obrasca.
  Ispunjen, isprintan i potpisan obrazac priznaje Porezna uprava.

Više na originalnom web sjedištu -->


 
Top 100 edukacijskih alata u 2015. PDF Ispis E-mail
komp stetoskop     Pogledajte popis 100 najviše korištenih alata za edukaciju koji navodi Centre for Learning and Performance Technologies (C4LPT). Zanimljiva je i promjena učestalosti uporabe pojedinih alata tijekom proteklih godina.
Vjerujem da bismo mogli brojne besplatne alate i mi uključiti u naše podučavanje i učenje.
    Link na popis alata -->
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 4 od 10