MefModlica   -> MefModlica (LMS)  
 
 
Utrka "162 stube" 22.2.
autor: Prof. dr. Milan Taradi - 16. 02. 2014. 12:24 PM
  utrka     Sportska udruga studenata medicine, SportMEF i Studentski zbor Vas pozivaju na atletsku utrku Medicinskog fakulteta "162 stube" koja će se održati 22. veljače ispred fakulteta. Utrka se održava prije svega radi promocije zdravlja i sporta kao prevencije kardiovaskularnih bolesti. Start i cilj se nalaze ispred zgrade Medicinskog fakulteta.
Prijava:  na dan utrke ili već sada na http://www.grabarsport.hr/trcanje.
Staza: Medicinski Fakultet - Mesićeva - Grškovićeva - Rockfellerova - ŠNZ "Andrija Štampar" - (okret!) - Rockfellerova - Grškovićeva - Mesićeva - Medicinski Fakultet - Novakova - Schlosserove stube - ŠRC Šalata - Medicinski fakultet. Želimo okupiti što više sudionika, kako medicinara tako i ostalih te da se istrči tih 4.5 km za zdravlje. Također, sve sudionike očekuju nagrade sponzora, a najbolje u dvije kategorije (Apsolutna i Medicinari) medalje na pobjeničkom postolju. U kategoriju medicinara spadaju studentice i studenti medicine, liječnice i liječnici, profesorice, profesori, nastavnici i ostalo osoblje Medicinskog fakulteta, zaposlenici u zdravstvu itd. U apsolutnu kategoriju spadaju svi ostali zainteresirani natjecatelji.
     Sjetite se na Dan zaljubljenih da morate dio ljubavi pokloniti i svom zdravlju, a trčanje je najjeftinija sportska aktivnost i ona kojom se je najlakše baviti. Zbog toga su "162 stube" posebne.
      Svi ste pozvani!

Vi NISTE logirani. (Login)

uredništvo | mtaradi@web.mef.hr | statistika
Copyright & 2002-2014. Sva prava pridržana.