MefModlica   -> MefModlica (LMS)  
 
 
Turnus iz Imunologije
autor: Prof. dr. Milan Taradi - 16. 11. 2009. 11:53 AM
  ImunologijaDobrodošli u  turnus iz Imunologije! Sve potrebne obavijesti i nastavni materijali nalaze se ovdje u MefModlici, u zatvorenom dijelu. Za ulazak trebate pribaviti AAI@EduHr identitet (ako ga već nemate), logirate se SAMO svojim loginom (BEZ @mef.hr) i lozinkom, a u neke dijelove se "upisujete" šifrom koja je pridjev u nazivu naše najveće dvorane u starom Dekanatu (počinje s b******* i pise se beskvacno!). Molimo vas da pri prvom ulasku ispunite svoje osobne podatke.
Uspostava sigurnog kanala komunikacije korištenjem SSL tehnologije zahtijeva da poslužitelji imaju odgovarajuići siguronosni certifikat. Njega izdaje besplatno CARNet, ali ga Fakultet još nije pribavio.  Zato pri ulasku u MefModlicu bivate upozoreni o certifikatu. Prihvatite vezu, premda to ne peporučuju (Continue to this website (not recommended)), pogledajte cetifikat i prihvaite izimku! Ponovo upišite svoj login (BEZ @mef.hr) i passwd.
Vjerujemo da je e-imunologija korisna nadopuna "f2f" nastavi i pozivamo vas da nam se pridružite u virtuelnom svijetu u ugodnom i korisnom druženju.
Još jednom, dobrodošli!
Pročelnik Katedre, prof. dr. sc. Milan Taradi

Vi NISTE logirani. (Login)

uredništvo | mtaradi@web.mef.hr | statistika
Copyright & 2002-2014. Sva prava pridržana.