MefModlica   -> MefModlica (LMS): Tečajevi  
Vi NISTE logirani. (Login)
 
 

SKUPINE TEČAJEVA:


Oftalmologija danas - suzni aparat
nastavnik: Prof. dr. Neda Stiglmayer
nastavnik: Prof. dr. Vjekoslav Dorn
nastavnik: Prof. dr. Ranka Padovan-Štern
nastavnik: Doc. dr. Renata Iveković
nastavnik: Prof. dr. Milan Taradi


  • Tečaj je namjenjen liječnicima svih profila za proširenje znanja iz područja oftalmologije, a posebice oftalmolozima, otorinolaringolozima, maksilofacijalnim kirurzima, kirurzima plastičarima, pedijatrima i liječnicima primarne zaštite.
  • Razgledavanje materijala je bilo dopušteno svim posjetiteljima, ali za službeni upis i priznavanje trebate pristupnu šifru koju ćete dobiti na e-mail adresu nakon uplate. Nakon položenog ispita polaznici dobivaju 11 bodova Komore. Tečaj razgledajte, ako ste registrirani, klikanjem na naslov.
  • Testovi provjere znanja i postizanje bodova liječničke komore mogući su online nakon registracije i uplate pristojbe. Pristojba iznosi 700 Kn za specijaliste, a 500 Kn za ostale polaznike i uplaćuje se unaprijed na žiro-račun Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, broj: 2340009-1110024619, poziv na broj 2121. Molimo polaznike da nam kao dokaz uplaćene kotizacije dostave uplatnicu (presliku) na adresu: Medicinski fakultet, n/r Maria Cveka, Šalata 3, 10000 Zagreb odnosno faksiraju na broj 01/ 45-90-270.


Vi NISTE logirani. (Login)

uredništvo | mtaradi@web.mef.hr | statistika
Copyright & 2002-2014. Sva prava pridržana.