alati chat  forum  glasovanje  intranet    kalendar  linkovi  mail  novosti  oglasnik  ploča  pojmovnik  tutor
   POTRAGA MAPA  
 > MedIntra MedWeb     
   
 
 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Tutor
Oglasnik
Novosti
Linkovi
Chat

 

 

 

  

  

 

 

 

 
 • MedIntra je zaštićeni interaktivni dio Fakultetskog Intraneta, koji korisnicima dopušta interaktivni rad.
 • To znači da u njemu većinu sadržaja možete pregledavati ili ispravljati, samo ako imate korisnički račun i zaprorku.
 • Za većinu servisa autorizacija se obavlja istim loginom i zaporkom, kao u statičnom Intranetu Fakulteta. U ostalim servisima možete se sami registrirati upotrebom svoje e-mail adrese na našim serverima.
 • Obratite se webadminu, ako smatrate da trebate ulaz u ovdje opisane, a Vama nedostupne servise.
 • SERVISI
  Zauzeće i rezervacija  dvorana   UVID   UNOŠENJE
  IntraForum   ULAZ
  Adresar i telefonski imenik zaposlenika    ULAZ
  Spremište datoteka   ULAZ
  Tečajevi   ULAZ

 

Zauzeće i rezervacija  dvorana

     1.  UVID U RASPORED - zauzeće dvorana na Fakultetu, dostupno svima. Bez lozinke i zaporke dopušteno je, naravno, samo pregledavanje.

     2.  REZERVACIJA - kliknite, ako ste posebno ovlašteni za obavljanje rezervacija. 
     Trebate li ovlasti unošenja rezervacije dvorana javite se na doljnju e-mail adresu (ako smatrate da na to imate pravo :-). Ovo se posebno odnosi na kancelarijske djelatnike koji prave rasporede lokalnih dvorana po Zavodima.
     WEBADMIN: mtaradi@web.mef.hr

 

IntraForum

     Otvoren je novi zaštićen servis samo za studente, nastavnike i ostale zaposlenike našeg Fakulteta. Registrirati se mogu samo korisnici koji imaju e-mail adrese @mef.hr ili @student.mef.hr i to sami pri prvom dolasku.
Tu se nalazi:
 Zajednički kalendar koji autoriziranim osobama puža mogućnost izravnog unošenja, putem web sučelja, različitih događanja na Fakultetu i u vezi s njim.
 Zaštićeni prostor weba za objavu informacija namijenjenih samo studentima ili zaposlenicima (npr. rezultati ispita...)
 Forumi koji omogućavaju međusobne korisne, neanonimne komunikacije. Pozivam kolege nastavnike da mi se jave radi otvaranja njihovih foruma za konzultacije.
 WebPodsjetnik je servis kojim si možete u definirano vrijeme poslati jednokratnu ili višektratnu poruku putem e-maila na svoju e-mail dresu ili na mobitel.
 Upute za korištenje ParTesta Win uz koje je otvoren i forum za pitanja i odgovore.
 Za sada je u testnoj fazi. Molim da prijedloge, primjedbe, pohvale, pa i pokude (ako baš morate) ostavite u forumu: Čavrljanje uz kavicu :-) Trebate li bilo kakove dodatne upute ili imate komentare i prijedloge javite mi se na adresu: 
     WEBADMIN: mtaradi@web.mef.hr

objavljeno 17.02.2003.
 

Adresar i telefonski imenik zaposlenika

     Postavio sam bazu za unos podataka. Za sada sam prenio u bazu, uz imena svih zaposlenika, i sve e-mailove na našem serveru mef.hr. Ulazak je autoriziran istim loginom i zaporkom kao u Intranetu Fakulteta. 
Pri prvom dolasku dopunite (ako želite) svoje podatke u zajedničkom adresaru.
Posebno obratite pozornost da tada ispravno odredite prava drugih na Vaš unos. Preporuča se, naravno, da u izborniku na kraju obrasca za unos, drugima oduzmete pravo ispravljanja i brisanja Vaših podataka, a ostavite "svima samo gledanje".  Trebate li bilo kakove dodatne upute ili imate komentare i prijedloge javite mi se na adresu: 
     WEBADMIN: mtaradi@web.mef.hr

 

Spremište datoteka

     Trebate li vrlo jednostavno odložiti neku datoteku ili cijeli folder da on bude dostupan s bilo kojeg umreženog računala u svijetu upotrebite odlagalište datoteka :-). Ne morate poznavati ssh, ftp, tcp,  itd. već to obavite vrlo jednostavno iz Vašeg preglednika. 
     Program je također vrlo zgodan za rad na zajedničkim dokumentima. Možete mi javiti da oformim Vašu grupu i program će Vas automatski obavijestiti e-mailom kad nastane neka promjena u Vašim zajedničkim datotekama tj. kad neki član grupe nešto promijeni. Program vodi računa o verziji dokumenta, datumu promjene i autoru.
     Ne zaboravite da trebate korisnički račun. 
     WEBADMIN: mtaradi@web.mef.hr

Tečajevi

     Tečajevi su za sada zaštićeni zaporkom.

            POPIS TEČAJEVA I ADMINISTRATORA
 

Kratki priručnik za održavanje i izradu web-stranica u FrontPage-u 2000  nalazi se  u INTRANETU. Potrebna autorizacija za Intranet Fakulteta (doc. dr. Sunčana Kukolja Taradi).
Upute za korištenje ParTesta Win uz koje je otvoren i forum za pitanja i odgovore nalaze se u IntraForumu. Možete se odmah sami registrirati upotrebom svoje e-mail adrese na našim serverima (M.Taradi, J.Karakaš).
 

 

 

MedIntra

adresar
dvorane-pregled
dvorane-rezervacija 
IntraForum
spremište
tečajevi
 
   
    Home Up

 

uredništvo | mtaradi@web.mef.hr | statistika

Copyright © 2002. Sva prava pridržana.
 Obnovljeno : 01-09-2004.